“Att vara på Lyran” och “Kolifej på Lyran” var begrepp som myntades under 1800-talet när både kungar och kulturpersonligheter hade fest i huset. Idag har vi med vår långa erfarenhet anordnat alla typer av arrangemang som bröllop, jubileumsfester och kulturella event som har gjort oss till riktiga kolifej-experter. Låt oss hjälpa till att få ditt och dina medarbetares julbord till en riktig succè!

Vi dukar upp ett generöst traditionellt julbord med goda vegetariska alternativ i våra vackra historiska salonger med några extra överraskningar som vi tycker saknas på bordet. Klassiska bakverk blandas med spännande julgodis. Årets julklapp som går att beställa ifrån oss kommer självklart med utsökta skapelser från vårt egna bageri och om man är nyfiken på husets historia så berättar gärna vår duktiga personal mer under sittningen.

När ni anländer bjuder vi på en värmande glögg för den som vill kika på utsikten från tornet eller från vår vackra veranda som löper längs huset med utsikt över Mälaren. Vi kan ta emot upp till 80 personer och går att boka både vardagar och helger.